Onze diensten
ABC Verhelst boekhouding

Boekhouding & accountancy

Als zelfstandige, beoefenaar van een vrij beroep of bestuurder van een KMO werk je elke dag hard en gepassioneerd.

Als accountancykantoor zorgt ABC Verhelst ervoor dat je boekhouding niet alleen op elk moment van het jaar in orde is, maar ook dat het een instrument is om je doelen voor je business te behalen.

ABC Verhelst fiscaliteit

Fiscaliteit

De fiscale wetgeving verandert snel. Er zijn heel wat fiscale verplichtingen waar je als ondernemer aan moet voldoen. Vertrouw daarom op de fiscale specialisten van ABC Verhelst.

Zij volgen opleidingen, spitten alle mogelijke documenten en informatie over taxatie en belastingheffing door zodat ze altijd op de hoogte zijn en je de meest optimale fiscale oplossingen kunnen aanbieden.

ABC Verhelst KMO Advies

KMO advies

Bij het succesvol runnen van een KMO komt veel kijken.
Daarom biedt ABC Verhelst bedrijven en ondernemers in de ruime regio Ieper-Kortrijk-Roeselare-Gent een ruime waaier van advies aan die verder gaat dan boekhoudadvies en fiscaal advies.

Administratie

Van al het werk in je onderneming is je administratie misschien wel het meest onzichtbare. Maar die is wel cruciaal. Want als de administratie en de boekhouding van je bedrijf niet in orde zijn, dan blijven betalingen uit, mis je subsidies, krijg je last met leveranciers en kunnen de boetes hoog oplopen. En dan kunnen al je harde werk en je investeringen zomaar verdampen…

ABC Boxes ontfermt zich over je administratie op een boekhoudkundig juiste manier. Onze  boekhoudkundige achtergrond is een meerwaarde voor jouw administratie.

Ga naar ABC Boxes